Adana’da köpek havlamasından tasalı olan şahsiyet, hayvansever kadını darbetti

Adana’üstelik yaşayan Su Tunçgöğüs, 5 yıldır sahiplerinin ayrılma ettiği ve otama ihtiyacı olan köpekleri gönüllü namına sahipleniyor. Bakımlarını yaptırdığı köpeklere yuva da bulan Tunçgöğüs, gaileli köpeklere hem evinde hem da mağazasında bakıyor. Tunçgöğüs, güzeşte günlerde ‘Darwin’ ismini verdiği dertli köpeği tedavi ettirip, bakımını yapmaya başladı.

SERBEST BIRAKILDI

İddiaya bakarak, tün mağazasında baktığı köpekten rahatsız olan komşusu Okşan Y., Tunçgöğüs’ün aksiyon yeri iletişim hattına ‘Köpeğin sesinden belde uyuyamadık. Rahatsız olduk’ diyerek rey attı. Tunçgöğüs, mesajı okuduktan bilahare köpeğin bakıma eksikli olduğunu yazıp, numarayı engelledi. Tunçgöğüs, olaydan gelişmemiş süre sonra niyet atan komşusuyla terzide karşılaştı. Yanlar ortada çıkan tartışmada Okşan Y., Tunçgöğüs’e saldırdı. Esnafın araya girmesiyle çarpışma son buldu. Fenomen yerine gelen polis ekipleri, Okşan Y.’yi ifadesinin alınması amacıyla polis merkezine götürdü. Okşan Y. ifadesinin peşi sıra başıboş bırakıldı.

“BENİ ÖLDÜRMEKLE TEHDİT ETTİ”

Darp raporu düz Çokluk Tunçgöğüs, Okşan Y.’den şikayetçi oldu. Tunçgöğüs, köpekleri hem evinde hem de mağazasında barındırdığını söyleyerek, “Darwin birlikte yaraları olduğu amacıyla mağazamda kalıyordu. Komşumuz sabah saatlerinde iş yerimizin telefonuna düşünce atmıştı. Biz üstelik iyice tıpkısı dille konuştuk. Henüz sonra gene rey attı. ‘Karşı apartmanda oturuyorum. Tıpkı probleminiz varsa, gel benimle çöz’ gibi anif ayrımsız akıl attı. Tığ birlikte numarayı engelledik. İlerleyen saatlerde terziye gittiğimde, bu mesajı atan karı ile karşılaştım ve bana saldırdı. Kadını üzerimden ağırlık aldılar. Esnaf da müdahale edince kadını hatır kilitleyip, polis güçleri çağırdılar. Beni öldürmekle gözdağı etti. Çarpma raporu aldım, şikayetçi oldum. Omurilik zedelenmesi oluştu. Bunu özne hayat başka ant köpeklerimi dahi uymazlık verebilir. Bu saldırının altında efsanevi düşmanlığı var. Benzeri kadının bire bir kadına saldırması, normal ayrımsız ebat olmaz” diye konuştu.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Okşan Y. da olaydan 1 çağ sonra darbedildiğini belirterek, polise gidip, Deniz Tunçgöğüs’ten şikayetçi oldu. Okşan Y., “Kapik yüzünden tartıştık. Ego birlikte kendisinden şikayetçiyim” dedi.

Share: