40 nefis Mecnunca timinin Hayal ablası kaide tanımaz sürücülere soluk aldırmıyor

– 40 kişilik Delice timinin Hülya ablası kural tanımaz sürücülere kan aldırmıyor

Turizm kenti Antalya’nın geçmiş ve yegâne avrat şahini denetim için yollarda

22 almanak avrat polis memuru Görüntü Köseoğlu:

” Ecnebi misafirlerimiz hayran kalarak benimle fotoğraf çektirmek istiyor”

” Arada Sırada ‘ablamızdan ukubet yemek ne büyüklüğünde iyice’ diyerek nükte yapanlar da var”

” Ara Sıra sürücülerimiz ceza yazacağımız devir ‘Abla bizi görmesen olur mu’ diyorlar”

ANTALYA – Turizm kenti Antalya’nın geçmiş ve bir tane karı şahini polis güçleri memuru Hülya Köseoğlu, rahat ve sakıncasız tıpkısı şehir trafiği üzere tün ve gündüz ayırt etmeksizin yollarda denetime çıkıyor. Kullandığı devasa motosikleti ile da birçok mecburi görevin üstesinden mevrut Köseoğlu, adeta eş say arkadaşlarına taş çıkartıyor.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Uygulama ve Denetleme Şube Müdürlüğüne tutkun 40 yabanlık delice ekibinin önce ve bir tane karı polisi olan Hülya Köseoğlu, mesaisinin majör bir kısmını motor üstünde geçiriyor. Polislik mesleğine 2001 yılında İstanbul’de Yunus polisi yerine başlayan 2 yavru annesi Köseoğlu, gönüllü kendisine tercih ettiği ve müdürlerinin da akıllıca görmesi ile turizm kenti Antalya’nın geçmiş ve bir tane avrat şahini aldı. Köseoğlu kullandığı devasa motosikleti ile da bir nice mecburi görevin üstesinden gelerek adeta koca mesai arkadaşlarına taş çıkartıyor. Mevrut ihbarlar sonrasında aceleci aynı şekilde görüngü namına vasıl Köseoğlu, vatandaşlar ve ekip arkadaşları yoluyla de taktir görerek adeta hemcinslerini kıskandırıyor. Köseoğlu’nun genişlik kalın yaptığı işlerden benzeri tanesi de turizm kenti Antalya’birlikte huzurlu ve emniyetli bir şehir trafiği üzere yollarda denetleme yapıyor olması.

Memleketinin biricik avrat şahini oldu

22 almanak polis memuru Rüya Köseoğlu, “İlk görevime 2001 yılında İstanbul’bile Yunus polisi kendisine başladım. Bu 22 yılı öz saygı ve gururla tamamladım. daima görevime hazırım. Trafiğimizin sağlık ve düzeni için çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Memleketinde fariza yaptığı üzere kendisini şanslı hissettiğini belirten Köseoğlu, “İstanbul’dan bilahare Antalya’ya geldim. Bilahare Şırnak, Burdur son yerine gene memleketime geldim. Bir Nice şubede fariza aldım. İnsanın görevini severek yapması çokça iyicene aynı husus. 3 pare valimin ve itimat müdürümün hususi kalemlerinde görev aldım. Kendimi seçkin zaman sahada daha mutlu hissettim” sözlerine kayran verdi.

Severek istediği görevini gururla sürdürüyor

Antalya’nın biricik avrat şahini olmasını değerlendiren Köseoğlu, “Bu haysiyet ve çekicilik verici. Kendim çokça istedim, görevimi seviyorum. 2 yıl geçmiş ben kendim çalışabileceğimi söyledim. Müdürlerim beni kırmadı. Bire Bir müddet araçlarda çalıştım, elan sonradan ise eğitimlerini alarak şahinlerde çalışmaya başladım. İlk başlarda kabil mi imkânsız kadar çekinti oldu. Esen olsun komiserlerim ve müdürlerim çeşni çokça koruyucu oldu. Komiserim Yusuf Uzun’un da çok desteğini gördüm. Müdürlerimin güveni ile yola çıktım. Kusursuz, kusursuz olarak da görevimi sürdürüyorum. Zahir sair arkadaşlarım fariza başında ise ego da aynısını yapıyorum” dedi.

Olaylara sunma hızlı o ulaşıyor

Motor kullanmanın gönüllülük esasına dayalı olduğunu tamlayan Köseoğlu, “Neticede sıcağı ve soğuğu çekiyoruz. Tutkun alanımız yok. Trafikte hamam benzeri iletişimimiz var. Çözülmek lazım. Biz olaylara sunma hızlı gidiyoruz. Öğlen 14.00’da görevimize başlarız. Antalya trafiği için haddinden fazla çalışıyoruz. Antalya bizim için hoşur tıpkı İstanbul oldu. 12 saat görev yapıyoruz. Kazalardan tutun birçok göreve gidiyoruz. İnsanlarımız aceleci oluyor, genişlik gücük surede trafikteki sorunu çözüyoruz” dedi.

En haddinden fazla zorlayıcı ise dikkatsiz sürücüler

Sürücülerin eş olmasından periferi sık sık kendisini tebrik ettiklerini tamlayan Köseoğlu, “Yabancı misafirlerimiz hayran kalarak benimle ışık çektirmek istiyor. giderek kaymakamlık ve risk altındayız, anbean karşımıza reviş halinde aynı madde çıkabilir. Ama hamd olsun arkadaşlarımız o büyüklüğünde evire çevire yetiştirilmiş ki hepsi haddinden fazla anlaklı insanlar. Şoförlerimizin haddinden fazla dalgın olduğunu görüyorum. Ayrımsız olaya giderken yolu açmakta sorumluluk yaşıyoruz. Bazıları doğrudan yardımcı oluyor. Sürücülerden ricam lütfen cep telefonu kullanmayın” açıklamasına yer verdi.

“Arada Bir ablamızdan ukubet kemirmek hangi kadar adamakıllı diye nükte yapanlar birlikte var”

Köseoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: “Arada Bir sürücülerimiz ukubet yazacağımız antlaşma ‘Abla bizi görmesen evet mu’ diyorlar. Böyle bire bir öz bulunmayan. Gelişigüzel şeyimiz şeffaftır. Kuralla uyarlım kimesne etki yaşamasın. kimi vakit kadınız inandırma ederin mücadelesine girenler var. Ben alelhusus çocuklara kıyamıyorum. Makro değil onlar ceza yesin, amma aynı daha yazık yapmasınlar. Gidecek olan aynı kask parası olsun, amma hayatları gitmesin. Emniyet kemerini sürücü taktı, yaya takmadı tek önemi bulunmayan. İnsanlar camlardan fırlıyor, ölümle sonuçlanıyor. Karı olduğum üzere vatandaşlarımız daha az itiraz ediyor. Kimi Zaman ablamızdan ukubet yemek hangi kadar evire çevire diye niteleyerek nükte yapanlar birlikte var. Benim yegâne zorlandığım laf etil alkol kayran şahıslardır. O ant bile elhak kolaylıkla takım arkadaşlarım yardıma koşuyorlar.

Share: