Hakkari polisi gerekseme sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Cemiyet Destekli Polislik Ofis Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Yardım çalışması ile polis-umum kaynaşmasının yer güzelce örneklerinin yaşandığı Hakkari’da, emniyetin başlattığı içtimai ameliyat vatandaşları mutlu etti. Cemiyet Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri; yaptıkları karı, esnaf ve okul ziyaretleriyle vatandaşları hırsızlık, dolandırıcılık, kapkaç, yankesicilik kadar seçme tip güvenlik olaylarına cebin bilgilendiriyor. Cemiyet hayatının temas alanında fariza özne polisler, kendilerine zoraki sorunları takkadak dinlemekle kalmayıp, üstüne titizlikle eğiliyorlar. Tabir haline getirdikleri sorunları ilgili makamlara anında ileten ekipler, sorunun çözümünde bile fariza alıyorlar.

Yöre halkının düğünlerine ve taziyelerine birlikte katılan polisler, suret ve köylerdeki öğrencilerle bile tıpkısı araya gelerek kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuyor. Değişik okulları konuşma etmeye devam eden Hakkari polisinin çalışması kentte takdirle karşılanıyor.

Gelen ihbar ve yaptıkları tespitler sonucunda gerekseme sahibi ailelerin evlerine misafir olan Hakkari polisi, kendilerine azık, giysi, ayakkabı ve türlü yardımlarda bulunmaya da devam ediyor. – HAKKARİ

Share: