CHP Genel Başbuğ Yardımcısı Salıcı, organ paydaşlık töreninde konuştu

CHP Umumi Komutan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ” Türkiye’nin ziyalı geleceğini bu ülkenin halkıyla vatandaşıyla kimseyi ayırmadan hep bu arada kuracağız.” dedi.

Salıcı, Adana Büyükşehir Belediyesi Temaşa Salonu’nda gerçekleştirilen partisinin uzuv katılma töreninde, salonda çok düşündürücü bir yığın olduğunu belirtti.

Salondakilere seslenen Salıcı, şöyle bitmeme etti:

“CHP’nin başı kapalı olanın bile celi olanın dahi teminatı olduğunu, Türk’ü ile Kürt’ü ile herhangi bir birisini kucaklayan benzeri siyasal parti olduğunu düşünülerek gelmiş altın kardeşlerim. İyi kim geldiniz. İyi ki bizimle berabersiniz. İyi kim bu ülkeyi kutuplaştırmak talip, bizlerin birbirine dokunaklı gözle bakmasını isteyen, bunun için siyasa yapan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yürütmüş olduğu o keder siyasetten uzak durdunuz. İyi kim altılı masayla, Budun İttifakı’yla beraber Türkiye’yi izam etmek ve zenginleştirmek isteyen, bu ülkede misafirlik süresi uzamış olan sığınmacıları da aynı an önceki burunları kanamadan memleketine göndermek talip CHP’ye katıldınız.”

Yürüdükleri yolun yalınç tıpkı sefer olmadığını tabir fail Salıcı, bu yolun karşılık ödeyenlerin yolu olduğunu kaydetti.

Salıcı, şöyle konuştu:

“Bizim Umumi Başkanımızı Çubuk’ta linç etmeye kalktılar. Artvin’de yıldırı saldırısı oldu namına. İl başkanımız Canan Kaftancıoğlu’na yöntem yasağı getirdiler, İstanbul seçimini kaybetmenin intikamı namına. Şimdi Ekrem İmamoğlu’na ayrımsız saldırıyı yapıyorlar. Biz bu mücadeleden kavrayışsız aşama atmayacağız. Siz bizimle olduğumuz sürece tığ bu mücadeleyi gözümüzü kırpmadan, sonuna kadar vereceğiz. Türkiye’nin ziyalı geleceğini bu ülkenin halkıyla, vatandaşıyla kimseyi ayırmadan bilcümle bu arada kuracağız.”

Salıcı, konuşmaların ardından eskimemiş üyelere rozetlerini taktı.

Share: