Kayapınar Belediyesi davet merkezine zoraki şikayet ve talepleri titizce değerlendiriyor

Büyükşehir Belediyesi Alo 153 Davet Merkezinden Kayapınar Belediyesi’nin tartı alanı ile ilişkin vatandaşlardan gelen öneri, şikayet ve talepler incelenerek, sonuçlandırıyor.

Kayapınar Belediyesinden yapılan açıklamaya bakarak, 2021 yılının meyan ayında Diyarbakır’da yenilenen formatıyla hayata geçirilen Alo 153 Davet Merkezine mevrut talep, teklif ve şikayet değerlendirme biriminden Kayapınar Belediyesi’nin takı alanıyla ait kendisine çok sayıda başvuru yapıldı.

Son 9 ayda Kayapınar Belediyesi’ne Alo 153 Davet Merkezinden 4 bin 500, belediye whatsapp hattından 3 bin 143, Halkla İlişkiler Biriminde üstelik karşı karşıya müzakere ile 1730 vatandaşın önerileri alındı.

Belediyenin ilgilendiren birimlerince değerlendirilen cemi başvuruların yüzdelik 100’ü çözümlendi.

Açıklamada görüşlerine kayran verilen Kayapınar Kaymakamı ve Şehremaneti Komutan Vekili Arif Karaman, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi marifetiyle yenilenen yüzüyle bakım veren Alo 153 Davet Merkezi eliyle Kayapınar Belediyesine vatandaşlardan mevrut; irade, teklif, ihbar ve şikayetlere çözüm icat etmek üzere üstün benzeri hizmet anlayışıyla istekli aynı şekilde çalıştıklarını belirterek, vatandaşların genişlik ferah ve sunu çabuk çözümü hak ettiğini ifade etti.

Share: