Emel Müftüoğlu yıllar bilahare itiraf etti: Hırs kontrolüm yoktu, eşim beni temas periyot karakoldan topladı

Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Marifet Mazeret programının bu haftali konuğu Türk müziğinin yüzü sıcak sanatçılarından Emel Müftüoğlu oldu. Haddinden Fazla hızlı benzeri yavru olduğundan bahseden Müftüoğlu, öfke kontrolü olmadığı için yaşadıklarından bahsetti.

“BİR AİLENİN BAŞINA GELEBİLECEK YER KORKUNÇ ÇOCUKTUM”

Haddinden Fazla haylaz ve etkin benzeri bala olduğundan bahseden Emel Müftüoğlu, “Benzeri ailenin başına gelebilecek en azgin çocuktum. Tıpkı saniyesi aksiyonsuz geçmeyen bire bir çocuktum. Babam ‘bu kızı aynı yere bağlasak bütün şehrin elektriğini karşılar bu enerjiyle’ diyordu. Annem dünyanın yeryüzü mükemmel kadınıydı. Çok zarif ve ihatalı tıpkısı kadındı amma ego gelirim diyerek annemi bire bir yere çağırmazlardı. Korkunçtum…” dedi.

“BİR KADINI SAÇINDAN TUTARAK ARACIN CAMINDAN ÇIKARDIM”

Aynı devir sonsuz karakolluk olduğunu anlatan Müftüoğlu, sözlerine şöyle bitmeme etti: ” İstanbul’a gelerek evlendiğim bölüm az buçuk dinginledim. Eşim stajyer avukattı ve iki sene süresince gelişigüzel dönme beni karakollardan topluyordu. Hayatımda nahak yere hiçbir madde yapmadım. Tepkilerim çok yüksekti. 1. Levent’te arabayla giderken otopark eden fazla on paralık aynasına bakmadan bana çarpacaktı. İki kıta hanımdı ve kibarcasına inerek ‘Hangi oldu titiz peki, bire bir dahaki posta bu kadar bahtlı olmayabilirsiniz’ dedim. Hangi var bunda? Ego elden bunu söyleyip araba giderken kadının bana küfür ettiğini duydum. Tekrar döndüm ve kadıın arabasının camını açmasını istedim. Sonradan de saçından epilepsi camdan çıkardım. Çokça azili şeyler yapıyordum.”

“BİRİ BANA LAF ATTIĞINDA KARAKOLLUK OLUYORDUK”

Şu dakika bunları konuşurken çok utanıyorum. Hınç kontrolüyle ilgilendiren problemlerim vardı. Yolda giderken biri kazayla bana konu attığında karakolluk oluyorduk. Benim ateş kontrolümü sağlayıcı birey Sezen Aksu’dur. O benim hayatımı değiştirdi. Dayanılmaz kıskanç tıpkısı insandım. Bir insanın başına gelebilecek bildirme korkunç özdek; tıpkı şeyi unutmamak ve kıskanç tutmak. Günücülük insanı tüketir ve sayrı fehamet.”

Share: