MHP’li Sahtekâr: 6’lı masaya Türk milletinin itimadı yok

MHP Umumi Başbuğ Yardımcısı Mustafa Kalaycı, “HDP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün ve muhasım aut güçlerin masa altında gizlendiği 6’lı masaya Türk milletinin itimadı asla yoktur. Bu masa kinin sülfatı ve kifayetsizliğin masasıdır. Bunlar, milli temas ve kardeşlik bağlarımızı koparmanın derdindeler. Etnik ve ihata tamamen bölücülüğü kaşımanın hevesindeler” dedi.

MHP Genel Komutan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya’de Aziziye Firez Merkezi’nde partisinin belediye başkanları, meclis üyeleri ve el ve kaza başkanlarıyla tıpkısı araya geldi. Partililere seslenen Mustafa Sahtekâr, muhalefeti eleştirdi. Sahtekâr, “HDP’nin, PKK’nın, FETÖ’nün ve muhasım aut güçlerin masa altında gizlendiği 6’lı masaya Türk milletinin itimadı asla yoktur. Bu masa kinin sülfatı ve kifayetsizliğin masasıdır. Bunlar, milli birlik ve beraberlik bağlarımızı koparmanın derdindeler. Etnik ve hesap tamamıyla bölücülüğü kaşımanın hevesindeler. Suriye’de, Irak’ta, Libya’üstelik, Karabağ’birlikte, Balkanlar’üstelik, Kafkaslar’da, Semavi Vatanda Türkiye’nin canlı savaş gücünü, doğruca ve meşru varlığını tartışmaya açmanın emelindeler. Türkiye ekonomisini kötülemenin peşindeler. Milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların tek amacı yıkmaktır, fesih etmektir, temellerimize özlem koymaktır. Fakat başaramayacaklar, Türkiye’yi katiyen geçemeyecekler, cumhurun iradesini yenemeyecekler. Bizim zillete düşürülecek benzeri ülkemiz yoktur. Ülkemizi geriye götürmeye on paralık kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye’nin yarınları aydınlıktır. 2023 ve izleme fail yıllar Türkiye’nin dev kadar ayağa kalkışına manzara olacaktır. Bunu sağlayacak buyruk Cumhur İttifakı’dır. Topluluk İttifakı ya istiklal ya ölüm iradesinin mirasçısıdır. Cumhur İttifakı, Türkiye’ye ehil çıkan, Türk milletine hizmetkarlıkta çizik tanımayan inanmışlıktır. Halk İttifakı, Kızılelma seferberliğidir. Tığ, özgür ve işlek Türkiye’den tarafız. Tığ, zalime çetin, mazluma yunus olan tarafız. Tığ, toptan oyunlara alın milli duruştan tarafız.”

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhur reisi seçileceğini belirten Mustafa Sahtekâr sözlerini şöyle tamamladı:

“Halk İttifakı’nın adayı belli, kararı nettir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin evvel Cumhur Reisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türk milletinin takdiri ve tercihiyle yeniden Cumhur Reisi seçilecektir. Ulusalcı Cereyan Partisi, oy oranı ve milletvekili sayısı bakımından daha dahi güçlenecektir. Arzumuz, arayışımız ve mücadelemiz bu doğrultudadır. Çağrımız, önce ülkem ve milletim diyen herkesedir. Çağrımız, bu millet, bu vatan, bu öncü benim diyen herkesedir. Çağrımız, milli temas ve erinçli yarınlara aksetmek isteyen herkesedir. Çağrımız herhangi bir insanımızı kardeş, gelişigüzel yöremizi eren bilen herkesedir. Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım bulunmayan diyen temas yurt evladıyla yolumuz birdir. Tığ birlikte Türkiye’yiz diyen herkes bu milletin özbeöz evladıdır. Gidecek ayrıksı bire bir yurdumuz yoktur. Sığınacağımız bambaşka tıpkısı yer yoktur. Omuz döneceğimiz biricik tıpkısı insanımız yoktur. Bura Türkiye Cumhuriyeti’dir. Tığ bilcümle alay malay Türk milletiyiz.”

Share: