Karadeniz Off-Road Kupası’nın ikinci basamak yarışları Ordu’da yapıldı

Karadeniz Off-Road Kupası’nın ikinci basamak yarışları, Cıvıl Cıvıl’nun Fatsa ilçesinde gerçekleştirildi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu aracılığıyla Fatsa Off-Road Spor Kulübünün aile sahipliğinde Vakıflar Mahallesi’nde oluşturulan parkurda planlı yarışlarda 24 kol savaşım etti.

Cıvıl Cıvıl Valiliği, Cıvıl Cıvıl Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Belediyesi, Fatsa Deneyimsizlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla yapılan organizasyonda sporcular, üç farklı etapta korkunç yarıştı.

Bazı sürücülerin zor anlar yaşadığı parkurda, arızalanan vesait üstelik gelişim makinesiyle kayran dışına çekildi.

Vatandaşların bağlam gösterdiği etkinliği, Cıvıl Cıvıl Büyükşehir Şehremini Mehmet Hilmi Güler ile Fatsa Belediye Reisi İbrahim Etem Büyükler birlikte takip etti.

Erdoğan: “Herkesin şu anda mutlu olduğunu görüyorum”

Fatsa Off-Road Spor Kulübü Başkanı Üzeyir Erdoğan, gazetecilere, yarışların çok güzelce geçtiğini ve seyircilerin bile sağlık aldığını düşündüğünü söyledi.

Off-road branşının adrenalini faziletli tıpkı spor olduğunu dile getiren Erdoğan, “Adrenalini faziletkâr olduğu üzere kendimizi kimi vakit kontrol edemeyebiliyoruz. Uçanlar var, takla atanlar var amma gayet sevinçli. Herkesin şu anda bahtiyar olduğunu görüyorum.” dedi.

Erdoğan, yarışlara katılımın faziletli olduğunu vurgulayarak, “Havaların üstelik sunturlu olması dolayısıyla birçok yer ile ilçeden katılan sporcularımız ve onların üstelik seyircileri var. O nedenle gayet güzel ve ateşin güzeşte yarışı seyircilerimizin afiyetle izlediğini düşünüyorum. Şu anda 24 yarış aracımız, 48 sporcumuz var. 15 yer ve ilçeden iştirak var. Iğdır’dan Sakarya’ya, Artvin’den Trabzon, Rize, Giresun’a kadar sporcularımız var. Sunturlu ve heyecanlı benzeri yarış yapıyoruz.” diye konuştu.

Etkinlik, yarışlarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erecek.



Share: