Gaziantep-Nizip arası raybüs seferleri bitmeme ediyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, raybüsün el sayılarının ve saatlerinin mevrut talepler doğrultusunda ayarlanacağını belirtti.

Vali Gül, beraberindeki Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Mecnunca, Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlayan ve Nizip Belediye Reisi Mehmet Zerrin ile yapılacak açılışlar amacıyla Nizip ilçesine raybüsle geçti.

Raybüsün hesaplı anlamda Gaziantep ile Nizip’i birbirine bağlayan makro benzeri yatırım olduğunu belirten Gül, “Bu yatırımla gelişigüzel Nizip artık gelişecek, Gaziantep ayrımsız etap daha ati gitmiş olacak. Raybüsün bir güzel yanı Gaziray ile bütünleşmiş olması. Raybüs ile Gaziantep’e mevrut, Gaziray ile birleştirme endüstri bölgesine kadar gidebilecek. Nedeniyle ulaşımdaki çokbilmiş erişim mantığı hayata önceki olacak. Gelen talepler doğrultusunda yol sayıları ve saatler ayarlanacak.” diyerek konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Atmaca bile raybüsün topluluk ruhuyla yapıldığını söyledi.

Yeşil Nizip’e yeşil ulaşımın çok yakıştığını nâkil Delice, “Nizip’in kalkınması için domestik kendisine altyapı sağlanıyor. Tığ üstelik bu kalkınma üzere müstelzim ne ise bunu başarıyoruz.” dedi.

Nizip Şehremini Mehmet Soluk, raybüs seferleriyle Nizip’in Gaziantep’in ana şehir ilçesi olma yolunda dakikasında ilerlediğini kaydetti.???????

Share: