Diaz: Maden kaçakçılığı yapmış olabilirim

‘Second Life’ ünlü podcast yayınında mütekellim Diaz, 20 yaşlarındayken Fransa’nın başkenti Paris’te manken olmaya çalışırken yaşadıklarını anlattı. O dönemler dünyayı gezip görmeye haddinden fazla acemi olduğunu ve memleketi Kaliforniya’birlikte mankenlikten kazandığı parayla Paris’te kendini ayrımsız apartman dairesi almaya niyetlendiği söyledi.

Ancak Paris’te mankenlik açısından şansı emir subayı gitmeyen Diaz istemeden de olsa esrar madde kaçakçılığına mülemma olabileceğini açıkladı.

Paris’te 1 sene kaldığını ve hiç hareket bulamadığını belirten Diaz sonradan bulabildiği bir aha dahi Fas’a bavullarla bir şeyler taşıdığını ve taşıdıklarının mızrap olabileceğinin henüz sonradan farkına varabildiğini belirtti. Fas’a vardığında yetkililerin kendisini durdurup bavulu teftiş etmek istediğini anlatan Diaz, “Kafamın içindeki kamu fikriyat yerinden oynamıştı, ‘Bu bavulun ortamında hangi var Tanrı aşkına?’ diye sormuştum kendime. Fas’a gitmiş sarışın, gökçe gözlü tıpkısı kızdım. 90’lardı. Yarık kot pantolon ve zemin topuk bot giyiyordum, saçlarım salıktı. Güvende değildim” ifadelerini kullandı.
“Paris’te bulabildiğim tek aksiyon buydu” deyip gülen Diaz bundan duyduğu pişmanlığı birlikte dile getirdi.

Metal parası aklayan Credit Suisse’e alışılmamış ukubet

 

Singapur’de uyuşturucu kaçakcısı 2 kişiye idam

 

Kanada bunaltıcı uyuşturucuları cürüm olmaktan çıkarıyor

 

Share: