Eğreti otobüsüyle mızrap taşırken polise yakalandılar

Gümüşhane’de polis uygulama noktasında durdurulan benzeri otobüste taharri eden İl Itimat Müdürlüğüne ilişkin ekipler şüphelendikleri 2 kişinin çantasında 815 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi. Eşhas tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Güvenlik Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ofis Müdürlüğü ve İstihbarat Idarehane Müdürlüğü ekipleri maden madde satışı ve kullanımını önlemeye yönelik yaptıkları kuma çalışma neticesinde Trabzon’a revan ayrımsız yaya otobüsünü Akçakale uygulama noktasında durdurdu. Otobüste durumlarından şüphelenilen ve henüz önceki mızrap husus imal, tecim, istimal ve bulundurma suçlarından kaydı bulunduğu belirlenen S.Ö ve E.Ö’nün çantasında taharri eden ekipler kol çantasının içerisinde slayt torba içerisinde çağın belalarından birisi olan bireşimli uyuşturucu maddesi 820 gram Metamfetamini gazete kağıdına sarılı şekilde ele geçirdi.

Gözaltına alınan S.Ö ve E.Ö hakkında ‘Uyuşturucu Konu İmal ve Ticareti’ suçundan adli muamelat başlatılırken, Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarılan kişiler tutuklanarak cezaevine gönderildi. – GÜMÜŞHANE

Share: