İYİ Parti’li Takatli Masada elan isim değerlendirmesi yapılmadı

İYİ Fırka’li Metanetli Masada elan adam değerlendirmesi yapılmadı

İYİ Öğür Sözcüsü Kürşad Metin, cumhurbaşkanı adayına ilişik 6’lı masada daha ayrımsız sima konusunda istimara yapılmadığını söyledi.

İYİ Fırka Sözcüsü Dayanabilen, umumi merkezde matbuat toplantısı düzenledi. Kip, kadına yönelik acul savaşım noktasında yeryüzü çok say yapan tümen olduklarını söyledi. Mütehammil, İYİ Fırka Umumi Başkanı Meral Akşener’in 20 Temmuz’de Giresun’dahi yaptığı seyahat sırasında kendisini karşılayarak, çiçek veren karı öğretmene anket açıldığını belirterek, Bunu yargıya taşıyacaklar. İdare mahkemesinin bu yönde yürütmeyi durduracağına inanıyoruz, aşina olmak istiyoruz. Burada bire bir siyasal faaliyetten temas etmek söz etmek olabilir değil. Bunu aynı politik hayatiyet içerisinde değerlendirerek öğretmenimize böyle aynı baş döndürücü ukubet veriliyor. Bu hep değişikliğinin gerçekleştiği günden itibaren bu siyasallaşma imdi insanımızın birebir yaşam koşullarını etkileten seviyeye gelmiştir. Çıktı milletimizi uyarmayı tıpkısı vazife yerine kabul ediyoruz diyerek konuştu.

Gazetecilerin sorularını de yanıtlayan Kürşad It Canlı, reisicumhur adaylığına ait istifham üstüne, Bizim öncelikle ortaya koyduğumuz ve 6’lı masadaki yekpare paydaşlarımızın üstelik altına imzasını attığı özdek ‘güçlendirilmiş milletvekili sistem’. Öncelikle bizi ortaklaştıran yegane zemin bu sistemin değişikliğinin inşası ve buna milletimizin hoşur inanmasıdır. 6’lı masa, bu sisteme ilişkin eğer tıpkısı temel değişikliği yapma çoğunluğu elde ederse o dönem ivedilikle halkımızla paylaşacağımız maddeler değişikliğe sunulacak. Bununla ilişik zir komisyonlar kuruldu. Nihai yerine bu bütün değişikliğini ve posta haritasını uygulayabilecek, milletimize kasırga ve vizyon sunabilecek ve kazanabilecek bir cumhur reisi adayının belirlenmesidir. Burada tığ hasis 13’üncü cumhurbaşkanını seçtireceğimize inanıyoruz. Liderler ortada masada elan tıpkısı isim üstüne kıymetlendirme mamul değil dedi.

Share: